Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ B92.net, objavila B.B. ]

20. 09. 2019. 08:29 >> 08:29

U BEOGRADU

Eksplozija u laboratoriji TMF-a

Na beogradskom Tehnološko metalurškom fakultetu, u jednoj od laboratorija na odsjeku organske hemije, jutros oko 1.15 došlo je do eksplozije i požara.

Povrijeđenih nema, ali je pričinjena veća materijalna šteta. Vatrogasci su brzom intervencijom uspjeli da brzo lokalizuju požar, a policija sa Palilule blokirala je okolne ulice. Odmah potom, na lice mjesta izašli su čelnici TMF-a.

RTS nezvanično saznaje da je na terenu utvrđeno da je koncentracija gasova visoka u toj laboratoriji i na fakultetu uopšte, pa je bilo nebezbjedno za obavljanje policijskog uviđaja. Fakultet je obezbjeđen, a nakon uviđaja biće poznat tačan uzrok eksplozije i požara, javili su mediji.

Međutim, ekipa TV Prve je na terenu saznala, iz izvora s fakulteta, da je se eksplozija dogodila u frižideru koji čuva hemikalije. Takođe je s fakulteta rečeno da nije tačna informacija da je u vazduhu velika koncentracija gasova i ističu da fakultet od jutros radi normalno, a za danas su čak zakazani i ispiti.

TV Prva je javila da se u Karnegijevoj ulici u kojoj se nalazi fakultet, desila i velika havarija s vodovodnom cevi i da se voda sliva niz tu i okolne ulice.

Iz Beogradskog vodovoda i kanalizacije Prvoj televiziji je rečeno da je pukla velika, distributivna cijev, da za sada ne znaju koliki je kvar, kao ni kada će građani dobiti vodu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније