Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: M.L.B. [ Beta ]

24. 09. 2019. 09:33   >>  09:34 2

PAO SA LITICE

Dječak preminuo nakon šest godina kome

Dječak Vuk Erceg, koji je šest godina bio u komi uzrokovanoj povredama glave prilikom pada sa litice u Tašmajdanskom parku 2013. godine, preminuo je u ponedjeljak u bolnici u Moskvi, javila je TV N1.

Vuk je iz klinike u Tiršovoj, u kojoj je proveo posljednjih šest godina, nedavno prebačen na institut "Sklifasovski" u Moskvi, gdje je operisan zbog infekcije na mozgu, sa kojom se borio više od tri godine.

Vuk Erceg imao je 10 godina kada je u aprilu 2013. propao kroz oštećenu zaštitnu ogradu na Tašmajdanu.

Bježeći od pčele, pao je niz liticu visoku oko 10 metara.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније