Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

17. 09. 2013. 15:40   >>  15:41 1

NEZADOVOLJAN KANDIDATIMA

Vučić: Ja kočim izbor direktora BIA

Prvi potpredsjednik Vlade Aleksandar Vučić kaže da je on "krivac" što još nije izabran direktor BIA, jer nije zadovoljn predloženim kandidatima.

 

Vicepremijer Aleksandar Vučić izjavio je da on koči izbor novog direktora Bezbjednosno-informativne agencije (BIA), jer nije zadovoljan predloženim kandidatima.

Vučić je na konferenciji za novinare poslije sastanka sa liderom Nove srpske demokratije, odgovarajući na novinarsko pitanje ko koči izbor direktora BIA rekao da to čini on sam i da mu nije problem da to i kaže.

"Ja kočim, nisam zadovoljan onim što imam u glavi oko predloženih kandidata. Ja sam kriv što još nemamo predloženo rješenje. Nijesam zadovoljan, a to je suviše važno mjesto da bi bila prebrza odluka", kazao je Vučić i dodao da mu nije teško da kaže kada koči, za razliku od drugih koji sve vrijeme koče sve živo i ćute.

Prvi potpredsjednik Vlade i predsjednik SNS-a rekao je da nije razumio smisao najave Demokratske stranke da će organizovati proteste ukoliko lider DS-a Dragan Đilas bude smjenjen sa mjesta gradonačelnika Beograda.

"Što se nas tiče, mirni protesti su uvijek dobri i govore o demokratskom društvu, ali ne znam kako bi to promijenilo eventualnu odluku o smjeni vlasti u Beogradu", rekao je Vučić.

Vučić je kazao da će Glavni odbor SNS-a na kome će biti reči o smjeni vlasti u Beogradu biti održan prije 24. septembra, za kada je zakazana sjednica gradskog parlamenta.

 

(RTS)

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније