Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Blic, Objavio: I. P. ]

14. 10. 2019. 10:45 >> 10:45

"KOLATERALNA ŠTETA"

Rama nije optimista po pitanju pregovora s EU

Albanski premijer Edi Rama ne očekuje da će Albanija sljedeće sedmice dobiti datum početka pregovora o prijemu u Evropsku uniju (EU).

 

Rama kaže da nije optimista kad je riječ o otvaranju pregovora Albanije i Sjeverne Makedonije sa EU, o čemu će Evropski savjet odlučivati sljedeće sedmice.

"Da li sam optimista? Ne", odgovorio je Rama za irski list "Ajriš Tajms", prenosi makedonski portal A1on.

On je dodao da, posmatrajući događaje u EU, ne može da bude optimista.

"Ja sam optimista o budućnosi Albanije, ali ne i po pitanju onoga što će se dešavati sljedeće sedmice. Mi smo kolateralna šteta. To je kao kada padaju bombe i pogode baštu. Mi smo ta bašta", rekao je Rama.

On je dodao da njegova zemlja ne očekuje da postane članica EU sljedeće nedjelje i da znaju da to nije moguće, već da traže početak pregovora, pomoću kojih bi deset godina postali članica EU.Ni

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније