Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta, objavila B.B. ]

26. 10. 2019. 18:28 >> 18:26
14

TAČI PORUČIO

Kosovo spremno da nastavi pregovore sa Srbijom

Predsjednik Kosova Hašim Tači je danas u Tirani izjavio da dijalog Kosova i Srbije "nema alternativu", a da je politička scena Kosova spremna da nastavi razgovore sa Srbijom uz posredovanje SAD i EU o sveobuhvatnom sporazumu.

Kako prenosi portal "Gazetaexpress", on je na Mirovnom forumu u Tirani rekao da je tragedija koju je izazvala Srbija okončana prije 20 godina i da će "sporazum dvije zemlje jednom zauvjek otkloniti novu tragediju".

"Svjesni smo pretpostavki i sumnji Brisela o zemljama Zapadnog Balkana", rekao je on i dodao da su i Kosovo, i Albanija, i Sjeverna Makedonija među onima prema kojima je EU griješila.

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније