Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta ]

30. 10. 2019. 12:04 >> 12:03
4

BRATUNAC

Prijetio Vučiću na FB-u pa uhapšen

Na području Bratunca policija Republike Srpske uhapsila je muškarca zbog sumnje da je putem društvenih mreže prijetio predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, potvrđeno je iz MUP-a RS.

Osim, Vučiću ta osoba prijetila je i uredniku emisije "Ćirilica" Milomiru Mariću, prenio je banjalučki portal Srpska info.

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP RS uhapsili su osobu M.M. iz Bratunca zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivična djela ugrožavanje bezbjednosti i nedozvoljeni promet oružja ili eksplozivnih materija.

"Postupajući po zahtevu Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, utvrdjeno je da je ova osoba na društvenoj mreži Fejsbuk napravila više objava u kojima je uputila prijetnje predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i uredniku i novinarki televizije ‚Hepi‘ Milomiru Mariću i Jovani Grgurević", navedeno je iz MUP RS.

Policijski službenici Uprave su u saradnji sa Policijskom upravom Zvornik pretresli objekat koje koristi uhapšena osoba, odakle su izuzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa navedenim krivičnim djelima, stoji u saopštenju.

Sve aktivnosti se provode pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније