Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Index.hr, objavila B.B. ]

05. 11. 2019. 08:40   >>  08:44 2

PLJAČKA ZLATARE U SPLITU

Za manje od dva minuta ponijeli više od 100.000 eura

Zlatara u centru Splita opljačkana je kasno preksinoć, a pljačkašima je trebalo manje od dva minuta da odnesu zlato vrijedno oko milion kuna (oko 140.000 eura), a snimak nadzorne kamere je sve zabilježio.

U noći s nedjelje na ponedjeljak ukraden je nakit čija je vrijednost, prema riječima vlasnika, oko milion kuna, a za počiniocima se traga, obavijestila je u ponedjeljak splitska policija.

Snimak nadzorne kamere pokazao je da su bila trojica pljačkaša odjevena u bijele kombinezone. Imali su rukavice i voki-tokije, dok je jedan od njih imao slušalicu u uhu.

Nova TV sinoć je objavila snimak pljačke.

"Ovo je snimka pljačke zlatarnice u Splitu jutros u 03:13 sati! Trebalo im je manje od dvije minute za milijonsku pljačku", napisao je novinar Nove TV Mario Jurič, na svom Twitter profili.

Na snimci se vide tri maskirana muškarca kako trpaju stvari u torbe koje su stavili na pult.

Vlasnik zlatarce navodi da su znali šifru za rolo vrata, nakon čega su razbili staklo i nesmetano ušli. U velikim torbama su odnijeli sve zlato iz ormara, a sa sobom su ponijeli i blagajnu zlatare.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније