Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

18. 11. 2019. 10:25   >>  10:24 5

JEREMIĆ PORUČIO

"Stefanović se ne može izvući iz afere"

Predsjednik Narodne stranke Srbije Vuk Jeremić izjavio je da ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i njegov otac Branko Stefanović "ne mogu da se izvuku" iz afere o trgovini oružjem i da će sadašnjim najvišim rukovodiocima Srbije i njihovim "biznis pomagačima", kumovima i rodbini po smjeni režima biti oduzeta sva imovina koju su nelegalno stekli, pošto će nova vlast donijeti zakone o lustraciji i porijeklu imovine.

"Duh je izašao iz boce. Afera o trgovini oružjem je dobila i svoju međunarodnu dimenziju, uključene su i međunarodne instance. Grdno su se prevarili ako misle da će ih zaštititi to što su oružje prodavali u saglasju sa Amerikancima. Oni trenutno imaju američku podršku, prije svega zbog svoje spremnosti da priznaju Kosovo, ali nje jednog dana više neće biti. Izgubiće je, kao što su je imali pa izgubili i Slobodan Milošević, Sadam Husein ili Gadafi. Taj trenutak nije daleko i naprednjačkom režimu su dani odbrojani", rekao je Jeremić u Vrnjačkoj Banji, gdje je osnovan Opštinski odbor Narodne stranke.

Jeremić je istakao da se upravo u Vrnjačkoj Banji "pere novac od trgovine oružjem" koji se prodaje na Bliskom istoku, a na kraju završava u rukama islamskih terorista.

"Nema više nazad, nema izvlačenja za trgovinu oružja, nema izvlačenja za plagirani doktorat Siniše Malog… I, što je najvažnije, nema izvlačenja oko Kosova. Vrlo brzo, već sljedeće godine, dolazi na naplatu pakt sa đavolom koji je 2012. godine SNS sklopio o Kosovu sa dijelom međunarodne zajednice", rekao je Jeremić.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније