Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavila M.L.B. [ Beta ]

22. 11. 2019. 19:31   >>  19:30 4

SA DSK

Kurti: Vladu formiramo sljedeće sedmice

Lider pokreta Samoopredjeljenje Aljbin Kurti izjavio je danas da se s predsjednikom Demokratskog saveza Kosova (DSK) Isom Mustafom dogovorio da se odmah po potvrđivanju izbornih rezultata, u roku od najviše četiri dana, postigne sporazum s DSK o zajedničkoj vladi.

"Nadamo se i verujemo da će to biti sljedeće nedjelje", kazao je Kurti poslije sastanka s Mustafom i dodao da će se sastati već sat poslije potvrđivanja izbornih rezultata.

Dvije partije su približile stavove o najznačajnijim pitanjima programa buduće vlade.

"Time smo dokazali novu kulturu formiranja vlade, odnosno jednu novu kulturu vladavine koju ćemo imati kada se bude izglasala u Skupštini Kosova", kazao je Kurti.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније