Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

24. 09. 2013. 17:41   >>  17:41 1

NEMA ODLUKE O PARADI

Dačić: Homoseksualizam nije normalan

„Nismo donijeli nikakvu odluku i ne treba da je donosimo, mi ne odobravamo nikakav skup, mi samo zabranjujemo", rekao je premijer Srbije Ivica Dačić novinarima u Nišu odgovarajući na pitanje da li je donesena odluka u MUP-u Srbije u vezi održavanja Parade ponosa u Beogradu, 28. septembra, prenosi agencija Anadolija.

On je izjavio da ne može da prihvati da je homoseksualizam normalan.

"Zato što to nije prirodno, i ako nije prirodno, ako je to manjina i izuzetak, onda i oni moraju da vode računa da ne vrijeđaju osjećaje većine", rekao je Dačić.

Premijer Srbije je poručio da bi volio da neko iz političkog života na djelu pokaže koliko podržava homoseksualce, a ne samo da čekaju da Ministarstvo unutrašnjih poslova, na čijem je čelu, donese odluku o održavanju Parade ponosa.

„Naš pristup je potpuno jasan - održite ako je bezbjedno, a ako nije bezbjedno, policija mora da donese odluku da spriječi sukobe, haos, gubitak ljudskih života“, poručio je Ivica Dačić.

 

(AA)

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније