Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: RTS, Objavio: I. P. ]

23. 01. 2020. 13:42 >> 13:41
18

U VRLO LOŠEM STANJU

Njemačka: Srpski autobus pred raspadom isključen iz saobraćaja

Njemačka policija isključila je iz saobraćaja autobus koji se kretao ka Srbiji, a bio je gotovo pred raspadom, javio je RTS.

Policija je na Tviteru objavila fotografije autobusa koji se kretao ka Srbiji, a iz saobraćaja je isključen kod Berlina zbog vrlo lošeg stanja.

Kako je objavila njemačka policija, autobus je prešao 1,3 miliona kilometara. Na fotografijama se vidi da je autobus bio pun rđe, imao je slomljen amortizer, neispravne kočnice.

Ulje je počelo da curi, pa sistem za upravljanje nije ni mogao odmah da reaguje. 

Takođe, neke popravke na autobusu izvršene su "pomoću štapa i kanapa".

Njemački mediji izvijestili su o ovom slučaju, navodeći da se i ranije dešavalo da autobusi sa kilometražom od oko 1,3 miliona budu isključeni iz saobraćaja. 

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније