Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

01. 10. 2013. 11:45 >> 11:45

NE PLAŠI SE, ALI...

Dačić: Nepotrebni vanredni izbori

Premijer Srbije i lider SPS Ivica Dačić rekao je danas da su izbori u Beogradu izvjesni i da će oni biti održani u prvim mjesecima sljedeće godine.

On je dodao da ne vidi razlog za vanredne parlamentarne izbore.

"Svi se spremamo za izbore u Beogradu. Kad će biti - postoje dugi rokovi. Izvjesno je da će biti u prvim mjesecima naredne godine", rekao je Dačić novinarima.

Dačić je kazao i da ne vidi razlog da se održe vanredni parlamentarni izbori, ali je dodao i da se slaže sa potpredsjednikom Vlade Aleksandrom Vučićem da se oni održe ukoliko bude takve atmosfere među građanima.

"Sreća ne bi bila na strani onih kojih traže izbore, jer oni zahtijevaju izbore, a mole Boga da se ne dogode", dodao je Dačić.

On je rekao i da se ne plaši izbora, ali je ocijenio da njihovo održavanje znači zaustavljanje drugih važnih poslova koje je vlada počela.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније