Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

06. 03. 2020. 10:07   >>  10:07

KORONAVIRUS

U Hrvatskoj 11 zaraženih

U Hrvatskoj je povećan broj oboljelih od korona virusa i sada on iznosi 11, saopštio je jutros hrvatski štab civilne zaštite.

 

Novooboljeli je bliski kontakt jednog od dvoje oboljelih u Varaždinu.

Uz oboljele u Varaždinu još je troje zaraženih u Zagrebu, koji su iz bliskog kruga ljudi, kao i na petoro u Rijeci, takođe članova iste porodice.

Na predlog Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, ministar zdravstva Vili Beroš u četvrtak je proglasio opasnost od epidemije zaraznih bolesti kao administrativnu mjeru, koja mu omogućava da preraspoređuje ljude i opremu koja se nalazi u zdravstvenom sistemu.

Beroš je rekao da je epidemiološka situacija u Hrvatskoj trenutno obećavajuća i zadovoljavajuća, jer se radi samo o tri žarišta. On je objasnio da su svi kontakti oboljelih djelovanjem epidemiološke službe brzo detektovani i stavljeni pod kontrolu.  

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније