Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta, Objavila: R.B. ]

10. 03. 2020. 07:20 >> 07:19

U PROSJEKU 3.657 EURA

Kvadrat stana u Ljubljani najskuplji u regionu

Ljubljana, Budimpešta i Beograd najskuplji su gradovi u regionu po prosječnoj cijeni kvadrata u regionu.

Sajt "4zida" prenosi da u Ljubljani kvadrat satan prosječno košta 3.657 eura, a zatim u Budimpešti gdje se kupuje za 2.515 eura, a na trećem mjestu je Beograd gdje prosječni kvadrat košta skoro duplo više nego u Sarajevu i Skoplju.

Iako u Hrvatskoj vrtoglavo rastu cijene kvarata stambenog prostora, za poslednjih godinu dana više su deset odsto, taj grad je po visini prosječne cijene iza Beograda jer kvadrat košta 1.978 eura.

Najskuplji kvadrati u Hrvatskoj nijesu u Zagrebu, već na primorju u Dubrovniku, Splitu i Zadru, ali kvadrati kuća, ne stanova.

Najskuplji stanovi u Beogradu su na lokaciji Beograd na vodi, gdje je prošle godine prodat stan za 1.320.000 eura, čime je zabilježena prodaja najskupljeg kvadratnog metra od 8.683 eura.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније