Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Mina; Objavila: M.M. ]

16. 03. 2020. 14:48 >> 14:48
11

BRNABIĆ SAOPŠTILA

Zabrana izvoza ljekova 30 dana

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić saopštila je danas da će mjerama preduzetih u borbi protiv korona virusa biti dodata zabrana izvoza ljekova.

"Po molbi i savjetu Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja zabranjujemo izvoz svih ljekova narednih 30 dana. Da vidimo koliko nam je potrebno”, rekla je ona.

Brnabić je kazala na konferenciji za novinare da to što ta mjera nije bila inicijalno donijeta predstavlja dokaz da svega ima dovoljno.

Ona je najavila da će biti zatvoreni svi šalteri javnih službi, na republičkom i lokalnom nivou.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније