Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta ]

22. 03. 2020. 20:29   >>  20:31

JOŠ 19 SLUČAJEVA

Hrvatska: Zasad 254 oboljelih

Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je danas da su u Hrvatskoj 254 osobe zaražene koronavirusom, što je 19 potvrđenih slučajeva više nego jutros.

"To je značajnije povećanje broja nego jutros. Treba voditi računa o razmaku među ljudima", rekao je premijer novinarima poslije sastanka Kriznog štaba o zemljotresu i koronavirusu.

Ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović istakao je nekoliko puta važnost smanjivanja socijalne interakcije bez obzira na jutrošnje potrese u Zagrebu.

On je naglasio da je "glavna borba ona protiv koronavirusa" i najavio da će se ići u još strože mjera ukoliko se građani ne budu strogo pridržavali mjera.

Ministar zdravstva Vili Beroš rekao je da se Hrvatska još nalazi u "uzlaznom dijelu epidemijske krivulje“, što je, dodao je, i očekivano.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније