Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

06. 10. 2013. 08:48 >> 08:48
3

LUKSUZ

Sanader u Njujorku uživao kao sultan

Pozivajući se na podatke tajne istrage američkog FBI-a, zagrebački „Jutarnji list“ objavio je da je bivši premijer Hrvatske Ivo Sanader, prilikom svojih zvaničnih i nezvaničnih posjeta Njujorku, odsijedao u Hotelu „Palas“, jednom od najluksuznijih na svijetu, u kome noćenje košta i do 25.000 dolara.

 

Opisujući hotel kao arhitektonsko čudo na uglu Avenije i Medisona, list piše da je riječ o hotelu sa pet zvezdica, ali i pet dijamanata - oznaku koju od 58.000 hotela i restorana širom svijeta ima još 0,28 odsto.

FBI je utvrdio da je Sanader u „Palasu“ boravio više puta i da je svakog puta uživao kao sultan.

Podatke o njegovim boravcima u Njujorku zatražio je Uskok, a od FBi-ja su dobijeni putem Međunarodne pravne pomoći.

Opširno opisujući mogućnosti koje ovaj hotel pruža, list navodi da je Sanader „prosto obožavao luksuz hotela Palas“, gde je boravio privatno, sa službenom delegacijom, ponekad sam, a katkad sa svojom suprugom i kćerkama od kojih je jedna živjela u SAD, gde je pokušavala da napravi glumačku karijeru.

„Jutarnji list“ ukazuje da je „Palas“ bio drugi dom za svjetske zvijezde poput Majkla Džeksona i Vitni Hjuston, kao i da je u njemu sniman dobar dio prve sezone prestižne serije "Gossip Girl"”.

Uz fotografije luksuzno opremljenih apartmana i kupatila hotela““Palas“”zagrabački dnevnik navodi da se najluksuzniji tripleks apartmani nalaze na vrhu nebodera, ukupno ih je četiri i prostiru se na tri nivoa, ukupne površine 465 kvadrata.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније