Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

08. 10. 2013. 12:52 >> 12:55

KRIZA

Vučić: Nijesmo Grčka ili Argentina

Prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je da podržava ekonomske mjere koje je danas predstavio ministar finansija Lazar Krstić.

"Veoma je važno da svi podržimo mjere. Mi to podržavamo i lično sam saglasan sa svime što je izgovorio Krstić. On to nije izveo politički vješto nego stručno.Sve što je rekao važno je za spas srpske ekonomije i za opstanak srpske države, mi drugačije ne bismo mogli da opstanemo'', rekao je Vučić na otvorenoj sjednici Vlade. 

Srbija, kazao je Vučić, ne bi imala pomoć spolja kao Grčka i Argentina, ukoliko bi nastavila da se ponaša neodgovorno.

"Ogorčen samo na prethodne političare što ne znamo koliko ljudi radi u javnom sektoru, tek za koji dan ćemo znati šta to plaćamo i koliko plaćamo", rekao je Vučić i dodao da se predložene mjere ne stavljaju na teret penzionera. 

Potpredsjednik vlade je kazao da se moraju smanjiti službena putovanja i da neće dozvoliti da osma tačka sjednice, o odlascima u inostranstvo, bude izglasana. 

"Ovi iz MUP-a kao da su svi Ivice (premijer Srbije Dačić) iz Ministarstva unutrašnjih poslova. Ovaj ide u Koreju, a ne znam zašto. Svaki dan nam neko ide u Litvaniju", rekao je Vučić obraćajući se premijeru Srbije. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније