Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavio: O.Z. ]

10. 05. 2020. 17:05 >> 21:43

TRAGEDIJA U SRBIJI

Četvoročlana porodica ubijena u Leskovcu

U porodičnoj kući u Ulici Ratka Pavlovića u centru Leskovca dogodio se zločin u kojem je ubijena četvoročlana porodica - otac, dvije ćerke od 18 i 12 godina i njihova majka, potvrđeno je Beti u leskovačkoj policiji.

Komšije su rekle Beti da je majka bila trudna, prenosi Beta.

Policija je uhapsila mladića (22) koji je sin ubijenog muškarca i, prema navodima medija, liječeni psihijatrijski bolesnik.

Mediji prenose i izjavu policajca koji je mesto zločina opisao kao "jezivo".

Navodno, niko od komšija nije čuo pucnjavu, a ubistva su najvjerovatnije izvršena sjekirom. Komšije kažu da je u pitanju mirna porodica, prenosi B92.

Kuća u kojoj se poslije podne desila tragedija, nalazi se preko puta takozvane zgrade Stari ured u kojoj je smještena zdravstvena stanica i Crveni krst.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније