Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta, Objavila: R.B. ]

13. 05. 2020. 13:05   >>  13:04

EPICENTAR KOD CRIKVENICE

Zemljotres od 3,9 Rihtera na hrvatskom primorju

Hrvatska Seizmološka služba zabeležila je danas prije podne prilično jak potres magnitude 3,9 po Rihteru, s epicentrom na području hrvatskog primorja, 10 kilometara sjeverozapadno od Crikvenice.

Zemljotres se dogodio u 11.09, a intenzitet u epicentru bio je pet stepeni Merkali—Kankani—Zibergova skale, prenijela je Hina.

Epicentar zemljotresa je u zaleđu Crikvenice, koje je manje naseljeno pa ne bi trebalo da bude štete, naveli su hrvatski seizmolozi.

Evropski mediteranski seizmološki centar prethodno je objavio da je potres magnitude 3,6 prema Rihteru zatresao područje oko Rijeke oko 11 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније