Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

28. 05. 2020. 11:54 >> 11:53

KURTI TVRDI

"Laž je da sam bio u sobi za prisluškivanje"

Vršilac dužnosti premijera Kosova Aljbin Kurti izjavio je da su laži i klevete izjave kosovskog predsjednika Hašim Tačija da je sa dvojicom saradnika bio u sobi za prisluškivanje u Telekomu Kosova.

 

"To su laži, klevete. Problem sa lažovima je što ne mogu lagati jedanput, već moraju da lažu svaki dan, čak i nekoliko puta dnevno", rekao je Kurti tokom posjete opštini Priština i dodao da to ne treba da budu samo pitanja za njega već i pitanja državnog tužioca za predsjednika.

Kurti je dodao da su protagonisti afere "Pronto", u kojoj su optuženi visoki predstavnici Demokratske partije Kosova, neko na koga ne treba gubiti vreme i da "oni svoje želje opisuju kao činjenice".

"Oni žele da uđu u sobu za prisluškivanje, žele da uzurpiraju sjedište premijera, imaju ove želje i njihove želje pripisuju meni, ali one ne stoje", rekao je Kurti.

Kurti je govorio i o današnjoj "probi protesta" u Prištini, u kojoj je najavljeno okupljanje do 5.000 osoba.

"Samoopredjeljenje ima organizaciju aktivista i oni djeluju, organizuju, rade. Ja, kao premijer, ne učestvujemo u organizaciji ovih susreta", rekao je.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније