Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Blic/Tanjug, Objavio: I. P. ]

03. 06. 2020. 08:10   >>  08:10

MUSTAFA SAOPŠTIO

S partnerima nijesu pričali o predsjedniku Kosova

Lider Demokratskog saveza Kosova (DSK) Isa Mustafa izjavio je da sa partnerima sa kojima danas žele da formiraju vladu nijesu pregovarali o pitanju izbora predsjednika Kosova poslije isteka mandata Hašima Tačija.

"Razlog je taj što niko nema moć da obezbijedi glasove kojima bi se mogao izabrati predsjednik. Bilo je drugačije sa Samoopredjeljenjem jer smo imali skoro 50 odsto glasova u skupštini", rekao je Mustafa, prenosi televizija Kljan Kosova.

Kao DSK, kako je rekao, "nijesmo preuzeli nikakvu obavezu i to pitanje ostaje da se riješi kada dođe vrijeme".

Za to vrijeme, naglasio je on, potrebno je razgovarati sa svima.

"Nemamo nikakvu obavezu ni prema kome. Nijhesmo razgovarali ni o predsjedniku Skupštine Kosova, jer je imamo. Što se tiče pitanja izbora predsjednika Kosova, svjesni smo da ćemo se sa tim suočiti u februaru (2021)", kazao je on, prenosi Kosovo onlajn.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније