Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta ]

04. 06. 2020. 22:48   >>  22:46 15

DAČIĆ O CG

"Izmislili određene brojke, pustili građane Kosova"

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić ponovio je da političkom smatra odluku Crne Gore da građani Srbije ne mogu da uđu u tu zemlju.

U Crnu Goru od 1. juna mogu da uđu državljani i rezidenti zemalja u kojima ima manje od 25 zaraženih koronavirusom na 100.000 stanovnika.

"I pored svega ostalog što postoji kao problem, sada imate dodatna zaoštravanja Crne Gore oko mogućnosti da neko uđe u zemlju ili ne. I prave se računice koje niko drugi ne koristi. Izmislili su određene brojke, pustili su građane Kosova, a tamo nije bilo nekog velikog testiranja na koronavirus", naveo je Dačić.

On je ocijenio da se Beograd ne miješa u unutrašnja pitanja Crne Gore, za šta Podgorica optužuje Srbiju.

"Do nas dopiru kritike da smo suviše mirni i da ne reagujemo oštro koliko bi trebalo", zaključio je Dačić.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније