Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Mina [ Objavio: O.Z. ]

09. 07. 2020. 10:55   >>  10:53 17

PORUKA IZ AVIONA

Vučić: Letim u Pariz da se borim za našu zemlju

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas građanima te zemlje da će država zaštititi mir i zamolio ih da se ne suprotstavljaju "batinašima".

"Dragi građani, obećao sam vam da ćemo umjeti da zaštitimo mir i stabilnost. Uprkos kriminalnim huliganskim nasilničkim napadima kojima smo svi šokirani", rekao je Vučić u video snimku iz aviona na letu za Pariz, gdje će se danas sastati sa francuskim kolegom Emanuelom Makronom.

Prema riječima Vučića, "šokirani smo jer u Novom Sadu 1941. godine, kada su hortijevske fašističke jedinice upale, nijesu oštetile fasadu zgrade Gradske kuće", a neki ljudi sinoć jesu, prenosi Tanjug.

Vučić je zamolio građane u Beogradu, Novom Sadu i drugim gradovima da se ne suprotstvaljaju batinašima.

"To ćemo da radimo mi kao država. Radićemo i pobijedićemo. Sačuvaćemo mir za našu zemlju. Predaja nikad nije bila opcija, a ja sad letim u Pariz da se borim za našu zemlju. Srbija pobjeđuje", poručio je Vučić u video poruci, koja je objavljena i na zvaničnom Instagram profilu.

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније