Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

03. 08. 2020. 07:04 >> 07:06

HOTI U IZOLACIJI

Kosovski premijer pozitivan na koronavirus

Premijer Kosova Avdulah Hoti objavio je da je pozitivan na koronavirus.

"Danas sam se testirao na kovid-19 i rezultati su pozitivni. Nemam simptome, osim veoma slabog kašlja. Od večeras se nalazim u dvonedjeljnoj izolaciji", napisao je sinoć Hoti na svom zvaničnom Fejsbuk profilu.

U kratkoj objavi je dodao i da će svoje dužnosti obavljati od kuće.

Avulah Hoti, koji je preuzeo funkciju glavnog pregovarača Kosova u dijalogu sa Srbijom čiji je posrednik Evropska unija, susreo se 16. jula u Briselu sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Tada je, poslije pauze od dvadeset mjeseci, obnovljen dijalog Kosova i Srbije.

Svrha dijaloga je postizanje sveobuhvatnog sporazuma o normalizaciji odnosa Kosova i Srbije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније