Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Beta [ Objavila: R.B. ]

18. 08. 2020. 20:25 >> 20:25
1

STOLTENBERG

Dijalogom Beograda i Prištine do dugoročnog rješenja

Pozdravljam napredak u dijalogu Beograda i Prištine pod pokroviteljstvom Evropske unije, kao jedini način da se postigne dugoročno političko rješenje, poručio je generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg na svom zvaničnom Tviter nalogu poslije razgovora sa kosovskim premijerom Avdulahom Hotijem.

Stoltenberg je naveo da je sa Hotijem razgovarao o važnosti KFOR-a u očuvanju bezbjednosti i borbi protiv korona virusa na Kosovu, piše Glas Amerike.

Hoti je na svom Tviter nalogu rekao da je imao važan razgovor sa generalnim sekretarom NATO-a i da mu je zahvalio zbog posvećenosti KFOR-a miru, bezbjednosti i pomoći u suočavanju sa pandemijom korona virusa na Kosovu.

"Republika Kosovo je posvećena svojoj evroatlantskoj budućnosti i priključivanju NATO-u", zaključio je u tvitu Hoti.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније