Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta ]

06. 09. 2020. 10:24   >>  10:24 12

VULIN REAGOVAO

Zaharova uvrijedila sve koji brane Rusiju i Srbiju

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin ocijenio je da je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova uvrijedila sve one koji brane i Rusiju i Srbiju.


Reagujući na objavu portparolke Ministarstva inostranih poslova Rusije Marije Zaharove na u kojoj ona dijeli sliku Vučića ispred Trampa i poredi je sa scenom iz filma "Niske strasti", Vulin je dodao da "Vučić svoj narod, ni prijatelje svog naroda, nikada nije ni ostavio, ni uvrijedio ni ponizio."

"Zaharova je uvrijedila sve nas koji i Rusiju i Srbiju branimo na težim mjestima od njenih Fejsbuk objava. Neprijatelji Srbije i Rusije su danas obradovani sitnom zlobom Zaharove. Iza Vučića ostaju djela, iza Zaharove zloba koje će da se stidi", naveo je Vulin u saopštenju.

On je u saopštenju rekao da je "Vučić jedini državnik u Evropi koji je odbio da uvede sankcije Rusiji i vrhovni komandant vojske sa kojom oružane snage Ruske Federacije imaju najvišu i najplodniju saradnju".

Vulin je dodao da se "veličina čovjeka ne mjeri ni veličinom stolice na kojoj sjedi ni veličinom sile u čije ime govori, već veličinom hrabrosti da na svakoj stolici brani svoj narod i prijatelje svog naroda".

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније