Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

23. 10. 2013. 10:58 >> 10:58
1

NAKON NESREĆE KOD BUJANOVCA

Beograd: Policajac podlegao povredama

Policajac Goran Đorđević (44) koji je u ponedjeljak teško povrijeđen kod Bujanovca, preminuo je danas u Kliničkom centru Niš, rekao je Tanjugu direktor te zdravstvene ustanove doktor Zoran Radovanović.

Uprkos svim naporima ljekara, zbog težine povreda, policajac G.DJ. podlegao je povredama.

On je u niški Urgentni centar primljen u ponedeljak uveče oko 20 sati, sa teškim povredama grudnog koša i glave, opasnim po život.

Policija je saopštila da je Đorđević povrijeđen u ponedeljak oko 18 sati, dok je bio na dužnosti, kada je pokušao da zaustavi automobil, ali "vozač se nije zaustavio, već ga je udario i udaljio se u pravcu Velikog Trnovca".

Prema izvorima bliskim policiji, interventna patrola u kojoj je bio teško povrijeđeni Đorđević, imala je nalog da zaustavi crni „audi“ i zaplijeni drogu koja je bila kod vozača automobila.

Pošto je shvatio da mi je policija na tragu i da je u klopci, vozač „audija“ je pritisnuo gas, udario Đorđevića i pobjegao prema Velikom Trnovcu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније