Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta ]

23. 10. 2020. 10:58 >> 10:58
3

MIHAJLOVIĆ SMATRA

Albanski političari rade protiv interesa Srba i Albanaca

Potpredsjednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović rekla je da albanski političari iz Prištine koji su protiv ekonomskog sporazuma iz Vašingtona rade protiv interesa i Srba i Albanaca, jer se dogovoreni projekti tiču boljeg života svih ljudi u regionu, bez obzira na to koje su nacionalnosti.


"Putevi povezuju ljude, privrede, olakšavaju kretanje robe i ljudi, i biti protiv toga znači otvoreno raditi protiv boljeg života, podjednako i Srba i Albanaca", navela je ona.

Istakla je da "nije prvi put da albanski političari pokušavaju da nešto opstruišu, nanoseći štetu svima, kao što su uradili kad su uveli takse na robu iz centralne Srbije".

"Međutim, samo je jedan put koji vodi region naprijed i zato je krajnje vrijeme da i političari iz Prištine pokažu odgovornost i da se okrenu saradnji i projektima koji će donijeti brži razvoj regionu", rekla je Mihajlović.

Lider Samoopedjeljenja Aljbin Kurti rekao je juče da je sporazum popisan u Vašingtonu početkom septembra o normalizaciji ekonomskih odnosa Beoograda i Prištine neprimjenjiv i da ni tada kada je potpisan nije bio predvidjen za sprovodjenje.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније