Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Agencije

24. 10. 2020. 18:36   >>  18:37 5

TUKLI JE ZBOG MOMKA SRBINA

Deportovali porodicu iz BiH zbog zlostavljanja ćerke

Francuska je protjerala porodicu iz Bosne i Hercegovine, nakon što je ćerku pretukla i obrijala joj kosu jer je izrazila željela da se uda za Srbina, saopštilo je francusko Ministarstvo unutrašnjih poslova, prenio je Rojters.

"Porodica koja je kukavički napala svoju ćerku i nećaku, tukla je i na silu joj obrijala glavu jer se zaljubila u čoveka druge vjere, jutros je proterana", naveo je francuski ministar unutrašnjih poslova Žerar Darmanen na Tviteru.

Ministarstvo je navelo da je pet članova porodice djevojčice u istočnom gradu Bezansonu jutros, 24. oktobra, deportovano u Sarajevo.

U saopštenju se dodaje da će se o maloljetnoj djevojci brinuti socijalne službe i ona će, kada bude punoljetna, steći pravo boravka u Francuskoj.

Francuski mediji su u avgustu izvijestili da je porodica pretukla 17-ogodišnju djevojku, muslimanku iz BiH, te da su je ošišali do glave, jer je željela da se uda za 20-ogodišnjeg Srbina.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније