Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

28. 10. 2013. 16:20 >> 16:20
8

POTRAGA U TOKU

Osmani ipak nije priveden

Beogradska policija demantovala je za B92 informaciju da je priveden albanski biznismen Ćazim Osmani. Kako javlja B92, za njim se i dalje traga.

Kako saznaje B92, nije tačna informacija koju su prenijeli mediji i agencija Tanjug da je on priveden u Beogradu, zbog sumnje da je pretukao svoju djevojku.

Policija Osmanija sumniči da je proteklog vikenda u beogradskom hotelu "Zira" pretukao svoju djevojku, crnogorsku državljanku Mandu Popović.

Nakon toga, on je pobjegao, a njegovo vozilo marke "ferari" je pronađeno u javnoj garaži na Obilićevom vencu. 

Osmani, poznatiji kao Feliks, prema pisanju medija, vođa je klana Osmani i jedan od najbogatijih Balkanaca. Mediji su ga svojevremeno po bogatstvu poredili sa najvećim narko-bosom Darkom Šarićem. 

Njegovo bogatstvo se procjenjuje na oko 400 miliona evra, a imperiju je zajedno s braćom napravio u Njemačkoj. 

Braća Osmani su svoje poslove 2000. godine preselili u Hrvatsku, gdje su dobili državljanstvo, a mediji su tada objavili da se za Osmanijeve založio lično tadašnji predsednik Hrvatske Stjepan Mesić.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније