Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Mina ]

07. 11. 2020. 14:59 >> 14:59
3

HOTI PORUČIO

Stranke će odlučiti da li će biti vanrednih izbora

Premijer privremenih prištinskih institucija Avdulah Hoti kazao je da će stranke zastupljene u parlamentu odlučiti da li će biti održani vanredni izbori na Kosovu poslije podizanja optužnica protiv Hašima Tačija, Kadrija Veselija i drugih.

 

Hoti je za RTV 21 rekao da to zavisi od raspoloženja političkih snaga u skupštini i od toga da li se može naći rješenje za prevazilaženje ove situacije.

On je naveo da su kosovskim ustavom utvrđeni koraci koji treba da uslijede u takvim okolnostima, prenosi Tanjug.

"Ono što mogu da zahtijevam je neophodna institucionalna i politička zrelost za suočavanje sa takvim situacijama koje su zaista teške", rekao je Hoti.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније