Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ B92 ]

10. 11. 2020. 10:03 >> 10:09
3

HARADINAJ KRITIKOVAO HOTIJA

Institucije Kosova da reaguju na optužbe protiv lidera OVK

Lider ABK Ramuš Haradinaj rekao je da institucije Kosova ne smiju biti ravnodušne prema činjenici da je protiv lidera OVK podignuta optužnica u Hagu.

On je kritikovao koalicionog partnera, aktuelnog premijera Avdulaha Hotija, rekavši da ne bi trebalo da drži predavanja o tome da li se miješa u pravdu, već bi trebalo da "faktorizuje položaj Kosova nakon nedavnih događaja".

Govoreći o pitanju predsjednika, Haradinaj je ponovo jasno stavio do znanja da će, ukoliko se ne postigne jedinstvo unutar političkih partija po pitanju predsjednika, Kosovo izaći na nove izbore.

"DSK i mi smo pristupili preuzimanju obaveza u ovom izazovnom vremenu. Ako postoji razumijevanje od drugih, ne samo od vladajućih partnera, već i od Samoopredjeljenja ili DPK, ako ne, onda idemo na birališta", rekao je Haradinaj, prenosi Kosovo onlajn.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније