Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

30. 10. 2013. 21:42 >> 21:42
2

BLOKADA PRUGE

Vučić: Niko ne smije da ucjenjuje državu

Prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da niko ne smije da ucjenjuje državu, a posebno Fabrika automobila Priboj /FAP/, koju Srbija izdržava.

Vučić je poručio da će rukovodstvo ove kompanije biti smijenjeno, ukoliko manir ucjena bude nastavljen.

"Cijeli slučaj je ispolitizovan. U priču u vezi sa FAP-om umiješano je mnogo političkih mešetara, od Novog Pazara do Beograda. Zamijenićemo rukovodstvo te firme, koja je u restrukturiranju i onda nastaviti da radimo na njenom oporavku", najavio je Vučić.

On je naglasio da ne odobrava blokadu pruge Beograd – Bar, jer se time Srbiji nanose ogromni gubici, a ništa se ne rješava.

Radnici FAP-a već treći dan drže u blokadi barsku prugu i regionalni put ka graničnom prelazu Uvac, prema BiH.

Oni nisu pristali na prijedlog rukovodstva pribojske opštine da "zamrznu" štrajk dok im se ne obezbijede uslovi za razgovore sa Vučićem.

Radnici su se odlučili na blokadu saobraćajnica, jer mjesecima ne primaju plate niti su zdravstveno osigurani.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније