Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta ]

02. 12. 2020. 18:30 >> 18:29

NEMA ŠTETE

Zemljotres u Skoplju bio 3,5 stepeni Rihtera

Zemljotres koji se danas popodne osjetio u Skoplju bio je jačine 3,5 stepeni Rihtera, saopštila je makedonska seizmološka opservatorija.

Epicentar zemljotresa u 14.09 bio je u skopskom epicentralnom području, navela je Seizmološka opservatirija pri Prirodno-matematičkom fakultetu u Skoplju.

"Epicentar je bio u skopskom području u sa Rihterovom magnitudom 3,5, a građani Skoplja su ga osjetili sa četiri do pet prema evropskoj makroseizmičkoj skali. Osim male uznemirenosti među građanima nema materijalne štete", rekla je rukovodilac te opseravatorije Dragana Černih kablovskoj Televiziji 21.

Ona je dodala da je današnji zemljotres "u okviru normalne seizmičke aktivnosti koju daje skopsko epicentralno područje".

Evropski mediteranski seozmološki centar sa sjedištem u Francuskoj je prvo objavio da je zemljotres bio jačine 3,4 stepena, nakon čega je jačinu korigovao na 3,9 stepeni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније