Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Index.hr ]

08. 01. 2021. 19:08 >> 19:07
1

VIŠE OD SAT

Plenković kasnio, novinari se razišli

Premijer Andrej Plenković je, kako je ranije najavljeno, danas trebalo da se obrati medijima, ali pošto je kasnio sat vremena novinari su se razišli.

 

Obraćanje Plenkovića bilo je najavljeno za 13 i 30.

Nakon što se nije pojavio ni nakon sat vremena, novinari koji prate rad vlade su otišli, jer im tokom tih sat vremena niko nije dao informaciju zašto premijer kasni, prenio je hrvatski portal Index.

Iz vlade se pravdaju da ne znaju da procijene koliko koji sastanak može traje, navodi portal i dodaje da ovo, međutim, nije prvi put da premijer mnogo kasni na zakazane konferencije za medije.

Premijer je trebalo da se oglasi nakon sastanka vladajuće koalicije.

Podsjećaju da je na jučerašnjoj konferenciji Plenković kritikovao medije da ne pišu o činjenicama, već o utiscima šta je i koliko urađeno na zemljotresom pogođenom području centralne Hrvatske.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније