Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

21. 02. 2013. 18:01 >> 17:56
1

ZBOG MLIJEKA

Srbija:Ombudsman pozvao ministre na odgovornost

Zaštitnik građana Srbije Saša Janković pozvao je danas nadležne ministre i druge funkcionere na odgovornost u vršenju dužnosti i preduzimanje "energičnijih mjera" za sprječavanje opasnosti po zdravlje građana zbog moguće nispravnosti i štetnosti mlijeka.

 

 

 

"Javno pozivam nadležne ministre i druge funkcionere na odgovornost u vršenju dužnosti, a prije svega na energičnije mjere kako bi se spriječila opasnost po zdravlje građana i da bi se tačno, nedvosmisleno i brzo informisala javnost, umjesto da se protivjrečnim izjavama i gestovima zbunjuju građani", naveo je Janković u saopštenju.

I povjerenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić je danas apelovao da  javnost ima pravo na potpuno tačnu i kompletnu informaciju o mlijeku i aflatoksinu, jer su to informacije od prvorazrednog značaja.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније