Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta ]

08. 02. 2021. 10:49 >> 10:49
6

OBRADOVIĆ TVRDI

"Iza kriminalne grupe Velje Nevolje stoji vrh SNS-a"

Predsjednik Dveri Boško Obradović ocijenio je danas da iza novootkrivenih kriminalnih grupa, poput one koju je predvodio uhapšeni Veljko Belivuk, stoji političko pokroviteljstvo vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) i ocijenio da prije dolaska SNS na vlast te grupe nijesu ni postojale.


"Najbolji dokaz za to je da Dijana Hrkalović ili Veljko Belivuk nijesu postojali kao bilo kakav kriminalni ili politički faktor dok SNS nije došla na vlast. Tek nakon što je 2012. godine, uz otvorenu podršku iz Brisela, SNS preuzela kompletnu vlast u Srbiji, a Aleksandar Vučić kao prvi potpredsjednik Vlade postao sekretar Savjeta za nacionalnu bezbjednost i šef Biroa za koordinaciju svih službi bezbjednosti, pomenute i druge krajnje kontroverzne i kriminogene ličnosti dolaze na određene pozicije u našem društvu i državi", naveo je Obradović.

On je u pisanoj izjavi naveo da je tek poslije prelaska Dijane Hrkalović iz BIA u MUP, Belivuk koji tada nije ni bio navijač Partizana, uz pomoć policije i politički postavljenih funkcionera kluba doveden na južnu tribinu gdje je instaliran za vođu navijača da bi kontrolisao "šta se skandira i diluje među navijačima".

"Da li su se Dijana Hrkalović ili Veljko Belivuk kasnije otrgnuli kontroli onih iz vrha SNS i aktuelne vlasti koji su ih doveli na određene pozicije - to je drugo pitanje. Činjenica je, međutim, da njih kao organizovane kriminalne grupe ne bi bilo bez vladajuće stranke i njenih vodećih ljudi u BIA i MUP-u", dodao je on.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније