Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

10. 11. 2013. 21:39 >> 21:42

DRAMA KOD KRALJEVA

Okončana drama, uhapšen napadač

Dragomir M. iz sela Metikoš kod Kraljeva, koji je ranio dvojicu ljudi, uhapšen je oko 21 čas, potvrđeno je RTS-u. Napadač je najprije oko 13 časova ranio dostavljača hrane, a nešto kasnije i policajca.

Dragomir M. je policijskim kolima odvezen iz sela Metikoš, a za sada nijesu poznati motivi napada.

Akcija policije i specijalnih antiterorističkih jedinica policije trajala je nekoliko sati, između ostalog i zbog toga što je napadač imao video-nadzor i dupla blindirana vrata.

Iz policije nema nikakvog zvaničnog saopštenja, a još se ne zna ni kako će biti okvalifikovano ovo djelo, jer Dragomir M. tvrdi da su ga napali zet i dostavljač hrane.

On je oko 19 časova razgovarao telefonom sa Zoranom Lišaninom, koji mu je prije nekoliko mjeseci ugradio video-nadzor.

Tada je rekao da su ga napali zet i dostavljač hrane, jer su, kako je rekao, htjeli da ga opljačkaju, te da je zbog toga pucao. Rekao je i da lakše ranjen, a da mu je pas ubijen.

Lišanin je pokušao da ga ubjedi da se preda policiji, ali je napadač tada rekao da se neće predati i da kod sebe ima još 360 metaka.

Dragomir je, prema riječima mještana, živio sam. Žena mu je umrla prije deset godina. Kažu da su iznenađeni njegovim postupkom i da je riječ o dobrostojećem čovjeku koji je dugo godina radio u Njemačkoj.
(Rts.rs)

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније