Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

12. 11. 2013. 13:41 >> 13:52
5

SUKOB U VUKOVARU

Razbio dvojezičnu tablu pa stradao

Nakon što je u ponedjeljak poslijepodne na zgradi vukovarske policije razbijena ćirilična ploča, danas se dogodilo incident u kojem je povrijeđena jedna osoba.

 

Muškarac koji se sumnjiči da je oko podneva razbio ćiriličnu tablu povrijeđen je. Prema prvim nezvaničnim informacijama, stradao je u sukobu s policijom, a težina povreda za sada nije poznata.

Portparol PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović izjavio je za hrvatske medije kako su se dvojica 40-godišnjaka i 63-godišnjak pri razbijanju dvojezične ploče sukobili s policajcem.

"Počinioci su privedeni i u toku je uviđaj", kazao je Džigumović.

Prema očevicima, jedan je od Vukovaraca koji je skidao ploču, inače branitelj, nakon okršaja ležao u lokvi krvi. Dvojezičnu ploču na zgradi vukovarske policije juče popodne je razbio 41-godišnjak iz Vukovara koji je priveden i kazneno prijavljen.

Ubrzo nakon što je razbijena, na zgradu policije postavljena je nova ploča koja je danas ponovno razbijena, javlja HRT. 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније