Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta ]

05. 05. 2021. 15:03   >>  15:03 3

PO VAŽNOSTI

Za poslanika SNS-a Vučić jednak Pupinu i Tesli

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Uglješa Mrdić uporedio je značaj Aleksandra Vučića sa naučnicima Mihajlom Pupinom i Nikolom Teslom.


"Mi danas imamo situaciju da državno rukovodstvo predvođeno Vučićem koje vodi sjajnu spoljnu politiku, se ugledalo na sjajne diplomatske postupke našeg slavnog naučnika Mihajla Pupina, koji je gradeći prijateljstva sa američkim moćnicima i sa tadašnjim predsjednikom SAD Vilsonom uspio da završi diplomatskim putem da tadašnjoj Kraljevini Srba Hrvata i Slovenaca dodijeli važne teritorije", rekao je Mrdić.

On je dodao da je ponovo došlo vrijeme da se Srbija i srpski velikani uvažavaju i cijene i na zapadu i na istoku.

"I u SAD nekada se govorilo o Pupinu i Tesli, i sada se govori o Pupinu i Tesli, ali se govori i o Aleksandru Vučiću. Mi konačno imamo predsjednika države koji je priznat i na zapadu i na istoku i o kome možemo da čujemo riječi hvala i u Kini i u Rusiji i u Americi i u Evropskoj uniji", naglasio je Mrdić.

Poslanik je rekao i da lideri opozicije neprestano napadaju porodicu predsjedika Vučića jer on "ne dozvoljava da se na vlast vrate oni koji su krali i otimali."

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније