Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta ]

23. 07. 2021. 10:34 >> 10:35
6

PREMIJERKA BRNABIĆ

Cilj iskaza Belivuka rušenje Vučića po svaku cijenu

Premijerka Srbije Ana Brnabić kazala je da je cilj izkaza osumnjičenog vođe kriminalne grupe Veljka Belivuka rušenje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića "po svaku cijenu", za šta je kao "partner prihvatljiv psihopata i koljač".

"Ogromna je nervoza, jer se vidi odlučnost države u borbi koju je Vučić pokrenuo protiv ove kriminalne grupe, jedne od najgorih koju smo vidjeli na ovim prostorima", rekla je Brnabić za TV Pink.

Prema njenim riječima "uvijek ista plejada likova iz dijela opozicije, tajkunske, njihovih medija i dijela nevladinih organizacija traže da Vučić podnese ostavku", što je "licemjerje".

"U kojoj bi normalnoj državi predsjednik dao ostavku što ga takva osoba, psihopata i koljač napada", istakla je Brnabić, koja je rekla i da "tajkunska opozicija ne preza ni od čega da sruši Vučića".

Ona je dodala da se "pravi atmosfera u kojoj je potpuno u redu da se Vučiću nešto desi", navodeći da je uvijek isti "scenario po kojem se Vučić, njegov brat Andrej i sin Danilo dehumanizuju".

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније