Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta ]

31. 07. 2021. 22:16 >> 22:17

ĐILAS NAJAVIO

Mirni protesti ako ne dođe do promjene izbornih uslova

Predsjednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da će opozicija pozvati građane na protest ukoliko ne dođe do poboljšanja izbornih uslova u Srbiji.

"Građanima je svega preko glave, to zna svako ko ide po Srbiji, jedini način da se ovo riješi jeste pobjeda opozicije na izborima u Srbiji", rekao je Đilas na konferenciji za novinare ispred PKB-a u Padinskoj Skali.

On je naglasio da će eventualni protesti, na kojima će se zahtijevati unapređenje izbornog procesa, biti mirni.

"Ako neko misli da će se ići na ulicu da bi se pucalo, ubijalo ili ginulo, toga neće biti. Mirni protesti su mijenjali sudbine zemalja u svijetu - od Indije, Južne Afrike i Amerike", dodao je on.

Đilas je naveo da vjeruje da je moguće da se unutar opozicije postigne sporazum o saradnji ili o nenapadanju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније