Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

23. 02. 2013. 11:28 >> 11:23

PREPUCAVANJA

SNS: DS širi paniku i razara poljoprivredu

Srpska napredna stranka saopštila je jutros, odgovarajući portparolki Demokratske stranke Aleksandri Jerkov na kritike zbog prisustva štetnog aflatoksina u mlijeku, da je DS namerno širila paniku među građanima, "kako bi razorila domaću poljoprivredu, zarad interesa njihovih prijatelja tajkuna".

"Demokratska stranka je uništila srpske seljake i srpsku poljoprivredu, nadajući se da će tako, podmetanjem afere, svoju osutu stranku moći da podigne nešto iznad cenzusa", navodi SNS.

Naprednjaci tvrde da, dok se "hiljade litara mlijeka prosipa svakog dana", demokrate "bez imalo stida ne odustaju od uznemiravanja i dovođenja u zabludu javnosti i nastavljaju bezobzirno uništavanje seljaka".

SNS se oglasila povodom izjave portparolke DS Aleksandre Jerkov, koja je sinoć navela da se od SNS očekuje da se čuje samo jedno - zašto je ministar poljoprivrede Goran Knežević "dve nedelje krio" da je mlijeko koje piju građani štetno za zdravlje.

"Umjesto toga, neodgovornim ponašanjem i retorikom iz devedesetih SNS nanosi Srbiji štetu, jer se ne bavi rješavanjem krize, nego političkim uvredama", navela je Jerkov u pisanoj izjavi.

Prema njenim riječima, problem sa mlijekom postoji u cijelom regionu i građani Srbije ne zaslužuju da budu jedini koji imaju Vladu koja ne brine o njihovom zdravlju, već isključivo o svojim foteljama.

Ona smatra da su naprednjaci "skinuli Šešeljev lik sa revera, izbacili njegove slike iz kancelarija, ali njegov rječnik ne zaboravljaju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније