Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta ]

14. 08. 2021. 15:18 >> 15:21
10

VULIN PORUČIO

Svaka promjena Dejtonskog sporazuma neprihvatljiva

Svaka promjena Dejtonskog sporazuma ili nepoštovanje procedura proizašlih iz tog dokumenta su za Srbiju apsolutno neprihvatljivi, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin tokom posjete Drvaru.

Povodom zakona koji u Bosni i Hercegovini zabranjuje negiranje genocida u Srebrenici, Vulin je naveo da taj propis kao da je za cilj imao da trajno posvađa ljude koji žive u BiH, kao i da je Srbija zabrinuta zbog pritisaka na Republiku Srpsku.

"Mi smo veoma zabrinuti zbog toga što se nameću zakoni koji treba da nametnu istinu, a istina se zakonima ne može nametnuti. Zabrinuti smo zbog toga što se takvi zakoni odnose uvijek i jedino na Srbe, zabrinuti smo zbog mogućnosti da ti zakoni postanu sredstvo, politička batina, kojom ćete hapsiti neposlušne, zabrinuti zbog toga što se atmosfera u BiH na ovaj način veoma pokvarila", rekao je Vulin.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније