Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

B.Č.J. [ Beta ]

22. 09. 2021. 19:17   >>  19:18

ZA 24 SATA

Kosovski MUP izdao 1.455 probnih registarskih tablica

Kosovske vlasti izdale su u prethodna 24 časa 1.455 probnih registarskih tablica, saopštilo je kosovsko Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP), prenio je portal Kossev.

Vlasnici automobila sa srpskim registarskim tablicama, od ponedjeljka ujutru su u obavezi da ih pri ulasku na Kosovo zamijene privremenim, koje izdaje kosovski MUP, dodao je taj portal.

Od danas ujedno, kako je prethodno najavljeno, građani su u mogućnosti da preuzmu privremene dozvole za tablice u svim Centrima za registraciju vozila na Kosovu.

Iz kosovskog MUP-a su još jednom pozvali građane koji planiraju da koriste prelaze Brnjak i Jarinje, da se po mogućnosti, upute ka drugim prelazima zbog, kako su poručili "stvaranja mogućih prepreka".

Naglasili su da je situacija mirna i bez incidenata, kao i da će policija nastaviti sa izvršavanjem svojih dužnosti u interesu očuvanja reda, mira i javne bezbjednosti u zemlji.

I dok iz ovog ministarstva navode da je situacija mirna, dva prelaza na Sjeveru Kosova – Brnjak i Jarinje su i dalje blokirana te je od ponedeljka ujutru nemoguće preći automobilom, već samo pješke.

Kossev je naveo da su tamo i sada građani nezadovoljni uvođenjem nove mjere uz najviše predstavnike Srpske liste, sa jedne strane, kao i pripadnici specijalnih jedinica Kosovske policije, sa druge strane.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније