Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Jutranji.hr/Hina ]

25. 09. 2021. 09:04   >>  09:11 1

ZAGREB

Otac ubio troje djece, pa pokušao samoubistvo

U stanu u zagrebačkom naselju Mlinovi policija je u noćnim satima pronašla troje, najvjerojatnije ugušene djece, i njihovog oca koji je pokušao da se ubije, prenose hrvatski mediji saznanja iz policije.

Troje djece, blizance dječaka i djevojčicu od sedam godina te sina od četiri godine ugušio je noćas otac u stanu na zagrebačkim Mlinovima, a nakon toga je pucao u sebe, piše Jutranji list.

Otac je preživio i odvezen je u bolnicu, a tijela troje beživotne djece, od kojih je najmlađi četvorogodišnjak bio u spavaćoj sobi, a blizanci u dnevnom boravku, šokirao je i sve službene osobe koje su bile na mjestu  nezapamćenog zločina.

Ko je dojavio policiji da se nešto dogodilo u stanu urbane vile nije poznato, no policija, ali i Hitna pomoć brzo su došli na mjesto događaja.

Kako nezvanično saznaje Jutarnji list, roditelji djece su razvedeni i djeca su najvjerovatnije vikend trebalo da provedu s ocem.

Policija je do ranih jutarnjih sati srovodila uviđaj, a jutros su tijela troje djece prevezena na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, gdje će se obdukcijom ustanoviti uzrok smrti.

Otac djece je, inače, iskusni finansijski konsultant, koji ima titulu magistra poslovne administracije (MBA), radio je u nekim vodećim austrijskim lizing kućama, ali i na vodećim pozicijama u kompšanija Robert Bosch AG, Alcatel AG i drugima.

Da bi nešto strašno mogao napraviti najavio je u statusu na Facebooku objavljenom oko ponoći u kojem je napisao između ostalog:

"Zbogom svima..." napisao je on i naveo kao motiv loše odnose svoje bivše supruge i njegove sadašnje partnerice.

Kako prenosi HRT, prema nezvaničnim podacima muškarac je austrijski državljanin koji živi i radi u Zagrebu.

Policajci su ga omamljenog pronašli u stanu i odveli na liječenje u bolnicu Sestara Milosrdnica.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније