Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

O.Z. [ Beta ]

27. 09. 2021. 13:05   >>  13:06 5

KOSOVO

Vojnici Kfora stigli na Jarinju

Vojnici Kfora pojavili su se oko podneva u blizini administrativnog prelaza Jarinje gdje su već osam dana stacionirani pripadnici specijalnih jedinica kosovske policije.

U pitanju su američki, poljski i kanadski vojnici u okviru misije Kfora na Kosovu, javio je portal Kosovo onlajn.

Kosovski premijer Aljbin Kurti poručio je danas da je zajedno s ministrom policije Djeljaljom Svečijom imao sastanak s komandantom Kfora na kojem je razgovarano o bezbjednosnoj situaciji, ali da nema informaciju da se Kfor sprema da interveniše na sjeveru Kosova i zamijeni specijalne jedinice kosovske policije, kako su naveli pojedini albanski mediji.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније