Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

O.Z.

28. 09. 2021. 09:46   >>  10:40

DANAS NA Z.BALKANU

Fon der Lajen: Dijelimo zajedničku, evropsku budućnost

Predsjednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen danas započinje višednevnu posjetu zemljama Zapadnog Balkana.

Fon der Lajen turneju započinje današnjom posjetom Albaniji i Sjevernoj Makedoniji. U srijedu će posjetiti Kosovo, potom će u srijedu, 29. septembra, boraviti u Crnoj Gori, a dan kasnije u Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Lajen će se u Crnoj Gori sastati sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem i premijerom Zdravkom Krivokapićem.

Predsjednica Evropske komisije je uoči posjete zemljama regiona putem Tvitera uputila poruku o zajedničkoj evropskoj budućnosti, prenosi Anadolija.

"Danas započinjem posjetu našim partnerima na Zapadnom Balkanu prije zajedničkog samita iduće sedmice. Moja poruka je jasna, dijelimo zajedničku, evropsku budućnost. Sada je spremamo. Zajedno prevladavajući COVID. Strateškim ulaganjem. Dajući mogućnost mladima", napisala je Fon der Lajen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније