Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

24. 02. 2013. 08:49 >> 08:44

SRBIJA

Vučić: Odgovaraće krivac za mlijeko

Prvi potpredsjednik Vlade Aleksandar Vučić kaže da će ministar poljoprivrede Goran Knežević odgovarati ukoliko se pokaže da je kriv za aferu sa aflatoksinom.

On je dodao i da će za aferu sa mlijekom morati da odgovaraju i drugi ukoliko se ispostavi da je odgovornost na njihovoj strani.

"Ako je kriv neko drugi, neko drugi će da odgovara, ako je kriv ministar Knežević, odgovaraće on. A plašim se da inicijator tako dramatično neodgovornog ponašanja svakako nije bio ministar Knežević", izjavio je Vučić za Politiku.

Vučić je rekao da je, u ovom trenutku, najvažnije da se utvrdi da li je ugroženo zdravlje ljudi u Srbiji i šta je ono što Vlada može i mora da preduzme.

"Jasno ćemo videti ko je s kakvim namerama i na koji način sve učestvovao u razaranju srpske poljoprivrede, srpskog seljaka i stočarske proizvodnje", rekao je Vučić.

On je ocijenio da je zdravlje građana od presudnog značaja i da nadležni organi čine sve da ničije zdravlje ne bude ugroženo ali da je nepovratna šteta načinjena djelovanjem nekih političkih stranaka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније